20 April 2018
Velkommen til Speciallæge Birgit Arentoft

Om lægerne

 

Birgit Brøgger Arentoft

Gynækolog

 

Birgit har været læge siden 1978 og gynækolog siden 1988. Siden 1990 med egen speciallægepraksis, først på Amager og siden 1996 i Herlev.

Birgit har arbejdet som læge/gynækolog i Bangladesh, Nicaragua og Sverige og taler spansk, svensk og engelsk.

I Danmark har Birgit arbejdet på forskellige hospitaler i København og på Sjælland. Hun har været medforfatter til adskillige kliniske guidelines. Endvidere med i udviklingen af behandling af blødningsforstyrrelser i lokal bedøvelse.
 

 

Henriette Jensen

Gynækolog

 

Henriette har været læge siden 2004 og er speciallæge i gynækologi. Henriette har arbejdet på de fleste gynækologiske afdelinger i Region Hovedstaden og har interesse for speciallæge praksis. Henriette deltager jævnligt i udarbejdelsen af nationale retningslinjer i Dansk Selskab for Gynækologi og Obstetrik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Jan Pelle 

Gynækolog

Læge siden 1972. Bred klinisk uddannelse omfattende: Medicinske sygdomme. Kirurgi, Børnesygdomme, Psykiatri, Øre-næse-hals sygdomme, Ortopædkirurgi og Gynækologi-obstetrik. Speciallæge i gynækologi-obstetrik 1986. Arbejdet på forskellige hospitaler i København, i Jylland og på Sjælland.

 

Overlæge Gynækologisk obstetrisk afdeling Slagelse 1995 – 2003.Fra 2003 til udgangen af 2014 egen speciallægepraksis i Slagelse.
Har deltaget i Gynækologernes organisatoriske arbejde gennem adskillige år.